Забавление в TeamPlay.Zone

VR escape room Sofia

Получихте ли вече покана от приятелите си за VR Escape Room Sofia? Сигурно се чудите дали си заслужава да си губите времето с това начинание. А може и да сте получили ваучер за ескейп стая като подарък за рождения си ден? Колко ли сте били озадачени от този подарък?

Ако наистина не сте били в такава стая, то бъдете сигурни, че ваучерът за подобно преживяване е най-добрият подарък, който сте получили тази година. Със сигурност това ще бъде най-невероятното преживяване, пълно със загадки и приключения.

Забавлението във VR Escape Room Sofia вече е любимо и нищо друго не може да го замени. В стаята със загадки се затваря цял отбор. Ако се справят с предизвикателствата, всички излизат от стаята, ако не …. интересно!

Преди да бъде заключен в стаята, отборът бива запознат с историята й. Накратко се разказва какво се е случило до момента и каква е целта, която получава отбора при влизането. Това е нещо от рода на трейлър, с който си запознал накратко със съдържанието на филма, за който си си купил билет.

Така отборът получава някаква представа с какво може да се сблъска в стаята. Разбира се, няма как да научиш всичко в самото начало. Стаята предлага различни загадки и предизвикателства, с които отборът трябва да се справи успешно. Вътре ще попаднете на редица задачи, които трябва да разберете, след като получите код, а кодът се получава след успешно решен ребус или намиране на прилежно скрит ключ. Участниците в отбора обикновено разполагат с карта, подобно на търсачите на съкровища.

В някои стаи картите са заменени с таблети, в които има QR-кодове. За да решите задачите се изисква мислене, екипна работа, решаване на казуси, дори и жокери могат да влязат в употреба. Целият декор в стаята е изключително реалистичен. Всичко е направено така, че да се почувстваш наистина потопен в света, от който са загадките – египетска пирамида, полицейско управление или местопрестъпление.

Препоръчваме ви TeamPlay.Zone за едно незабравимо изживяване.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *