parfium-online

Мъжете трябва да внимават с парфюмите

parfium-online
parfium-online

Днес изобилието от маркови парфюми е наистина голямо, но не всички са и оригинални парфюми. Много от мъжете в днешния свят се доверяват на парфюмите за да могат да отразят себе си по най-добрият начин, независимо дали отиват на бизнес среща, романтична такава или просто искат да се срещнат с приятели. Много от мъжете, които смятат себе си за така наречените плейбой, също се доверяват изключително много на парфюмите, като по този начин се надяват да спечелят поредното дамско сърце. За много потребители е безкрайно важно да могат да намерят любимите парфюми онлайн.

Има някои неща, които господата трябва да имат предвид, когато решат да си закупят парфюм. Едно от най-интересните неща е, че въпреки засиления интерес през последните години към всички мъжки парфюми, малко от тях си дават сметка какво точно представляват маркови парфюми и какво са тоалетна вода, афтършейв и одеколон, а също и дезодорант. Освен това много от мъжете нямат толкова засилено обоняние, като дамите, на което вероятно се дължи и факта, че жените все още си остават основните консуматори на маркови парфюми. Просто природата е дала по-силно обоняние на дамите, поради което някои мъже предпочитат да се доверяват на половинките си при избора на парфюм или дори на обикновен дезодорант. Това се среща доста често по родните ширини, като схващането на някои мъже е, че така или иначе искат да ухаят добре на приятелките си, та по тази причина е добре те да им изберат мъжки парфюми.

Мъжете са прагматични. Те искат да се сдобият с маркови парфюми на ниски цени, но в България често се случва така, че евтините копия и ментета на маркови парфюми заливат пазара, а това е достатъчно за някои представители на силния пол да се доверят на подобни ароматни шишенца. Истината е, че дамите надушват тези неща, като понякога за една жена аромата на парфюма ви ще и направи по голямо впечатление отколкото и най-остроумната шега, която ще и кажете. А да ухаете на „евтино” определено няма да направи добро впечатление.

Не на последно място мъжете трябва да си дадат сметка, че ако харесат аромата на един парфюм върху техен приятел, това не означава, че същия марков парфюм tester ще мирише по същия начин и върху тях. Силата на аромата се определя от типа кожа на човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *