7 елемента за обновление в банята – тренд 2018

Чудите се как да обзаведете новата си баня или как да преобзаведете старата си,  ето 7 посоки, които представят една реална дизайнерска картина. Предложенията са в седем  посоки с едно актуално решение, което идва от водещите тенденции през 2018 година, така че можете да се вдъхновите и да изберете едно за вашата баня. 

Тъмно сини стени в банята – можете да инсталирате плочки в тъмно синьо, или да помислите за тъмно синя боя, която да придаде съвършено ново докосване в банята. Син металик е цвят, който може да е типичен за кола, но за тази година дизайнерите са решили да облицоват банята с неговия тъмен и елегантен характер.

Голяма душ пита от тавана с функция дъжд. Това е нещо ново в банята, което ще допринесе за още повече релакс и уникално изживяване докато се къпете.

През 2018 забравете за приглушеното  осветление и се пригответе за големи колби светлина – индустриално осветление. То се вписва идеално със споменатия тъмно син цвят. Този вид по-големи осветителни тела, придават много рустикален стил в банята и сигурно  винтидж усещане.

Големи плочки гранитогрес за баня – те се почистват много по-лесно и пресъздават едно усещане за свързаност в цялото помещение. Много популярни ще са подови плочки за баня с ефект камък или цимент.

Зеленина в банята – те ще е напълно възможна в интериора през 2018, като дизайнерите дори са приготвили видове растения в саксии, които ще издържат на влагата и на специфичните условия в помещението. Алое, тропически потос, филодендрон, ако не сте запознати с идеята, но ви харесва, попитайте експерти по темата.

Винтидж стил смесители в топли метални цветове – истински хит в банята, който ще превърне мястото при умивалника, или при ваната, в едно винтидж стилизирано местенце със страхотно присъствие. Меден цвят, бронз, сатениран никел, старо злато – финитури, които смайват със своето присъствие.

Няма как да забравим новите технологии – те са нови дотолкова, доколкото стават все по-приложими в избора на душ функции, температура, светлина в банята и други фунцкии, които могат да се командват дистанционно, чрез мобилни приложения. Със сигурност може да направите известно проучване в тази посока.

Източник: https://banya-bg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *