Храносмилателни ензими Super enzymes

Вероятно сте чували за тях, но не сте сигурни какво точно е приложението им. Тялото на всеки от нас се нуждае от прием на различни видове ензими, за правилно протичане на процесите на храносмилателната система. Super enzymes

съдържа в себе си панкреатин, амилаза, бромелаин, липаза и папаин. Всички те спомагат за максималното приемане на въглехидрати, белтъчини и мазнини от организма.

Какво са храносмилателните ензими

Те се произвеждат в тънките черва и панкреаса. Като основна функция можем да посочим разпадане на храната до нутриенти, за да може организма ни да се възползва колкото се може повече от тях. Когато се храним, ние поглъщаме хранителни вещества, които трябва да се преработят и чак тогава да се усвоят от тялото ни. Като пример можем да дадем приема на една пържола, която, за да се разпадне на необходимите за организма белтъци, трябва да бъде разградена. Това е работата на храносмилателните ензими. Ако не разполагаме с необходимото количество от тях, то храната не може да бъде приета от тялото ни и бива отхвърлена. Това, от своя страна, води до проблеми със стомаха и слабост в мускулите.

За какво се използват

Super enzymes Now предлага 90 таблетки, комбинация от най-добрите американски ензими. Тяхната основна цел е спомагане на бързото разграждане на храната и приемането и от организма. Нека разгледаме каква е ролята на всеки един продукт, който включват в себе си:

  • папаин и бромелаин – служат за разграждането на протеини;
  • липаза – основна функция е разграждането на протеини;
  • амилаза – преработка на скорбяла и въглехидрати.

Какво виждате, всяка една съставка има своя важна роля, а обединявайки се в една таблетка са истинско богатство, от което в никакъв случай не бива да лишаваме организма си.

Защо Super enzymes от Now е предпочитан продукт

Ако искате да се радвате на здрава храносмилателна система, която да работи безпроблемно, това е точният за вас продукт. Нормално е с напредване на възрастта, някои органи, като панкреаса, например, да забавят своите функции и да се стигне до затруднено смилане на храната. Симптоми, които показват недостига са газове и подуване на корема след хранене, нередовно ходене до тоалетната, както и чувство за заситеност, след като сте приели само няколко хапки храна. Ако сте пушачи или сте били болни продължително време, това също са фактори, които намаляват производството на необходимото количество ензими. Super enzymes от Now е предпочитан продукт сред хиляди потребители, благодарение на добрите си свойства и действието върху организма. Изберете Super enzymes и се погрижете за вашето тяло, независимо от пола, възрастта и други фактори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *