Уникални идеи за теметично парти за момичета

Всяко малко момиченце ще е щастливо, ако му подгодтвите забавно, запомнящо се парти за рождения ден. Децата обичат да правят партита за рожден ден у дома. Те за непринудени и изключително забавни.

СТарйте се да избирате забавна тема и да базирате цялото парти около нея. Момичешките партита са толкова забавни като се съберат всички малки дами. Можете да развихрите фантазията си колкото искате!

Ето някои идеи за рожден ден на момиче, с които да улесним планирането на партито. Някои от тези партита са много сложни и невероятни. Не се чувствайте длъжни да направите точно всичко, което и другите са правили, но вместо това го използвайте като вдъхновение и направете партито свое! Можете и да съобразите всички подаръчни кутии с темата.

  1. Розово парти

Ако имате малко момиченце, което обича розовото, това би било идеалното парти за нея! И наистина тази тема би работила за всяка възраст. Розовото е толкова забавна тема!

  1. Балерина парти

Момичетата на едно такова парти бяха поглезени с тутус, перли, щипки с цветя, гривни, сапуни за балерини  и искрящи пръстени. Беше им много забавно!

Не можем да забравим и момчетата! За тях направихме вратовръзки. Бяха поставени върху малки подаръчни кутии, на които всяка имаше шоколадова пура, залепена върху мустаци. Сервирахме лек обяд от сандвичи, салати и розова лимонада!

  1. Party Cupcake Wars

Това парти е много забавно. То се състои от поредица от предизвикателства, в които четири готвачи се изправят един срещу друг. Всеки отбор има хлебопекар и помощник, а екипите са предизвикани да измислят вкусни и красиво декорирани тарталети, които да се харесат на съдийската колегия.

В някои от предизвикателствата се изисква да използват специфични съставки, а в други предизвикателства се очаква да разработят тарталети, които да отговарят на определена тема. Шоуто винаги завършва с „финално предизвикателство“ между първите два отбора, където те трябва да приготвят 1000 тарталети, за да отговарят на конкретна тема за събитието на клиента.

  1. Идеи за приказни парти принцеси

Красива приказна градинска торта. Приказни осветителни тела за дърво.

Разкошни градински фонове и сцени. Градинска гирлянда и летящ приказен таван. И разбира се, очарователните феерични вдъхновени десерти! Това може да е част от вашето парти.

  1. Рожден ден на Барби

Имате ли малък фен на модата? С едно модно парти можете да задоволите желанието му да показва дрехи, да използва различни  стилове с и да облича куклите си Барби с часове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *