Удобни и практични кошари за бебета

Закупуването на детско креватче е голяма инвестиция за всяко семейство и трябва да сте сигурни, че избраният от вас продукт е безопасен, удобен и практичен. Добре е да помислите и за варианти, които може да се използват дълго време, като кошарите, които се преобразуват и в по-големи легла. Намирането на идеално детско креватче може да бъде трудно, особено с толкова голямо изобилие на пазара. Искате да е хубаво и да съответства на стила на детската стая, да е безопасно и удобно. В статията ще ви покажем кои са най-важните неща, които да гледате при покупката на кошари за бебета, за да може тя да е максимално удобна и практичка, както за вас, така и за детето ви.

Безопасност – първото и най-важно нещо е да гледате кошарата да предложи максимална безопасност за детето ви. Трябва да се спрете на такава кошара, която да предлага голяма издръжливост и добра стабилност. Ако сте се спрели на дървените кошари, гледайте разстоянието между летвите да не е много голямо, тъй като може малкото ви детенце да се мушне през тях. Добре е да заложите на марка, за която чувате много добри отзиви, а не да залагате на нещо по-евтино, но за сметка на качеството му.

Практичност – помислете за практичността, когато купувате бебешко креватче. Едно от нещата, за които трябва да гледате е регулирането на височината на матрака. Докато бебето е още много малко, поставяте на най-високата част, за да може да ви е удобно когато го вдигате или слагате обратно в креватчето. Когато започне да се движи повече, може да свалите на по-ниската степен. За вече по-порасналите деца се сваля до последната трета степен, за да не може да прескача кошарата. Ако леглото е дървено, трябва да гледате да може да се махат част от летвите от едната страна, за да може детето ви да излиза само от леглото. Ако пък сте се спрели на сгъваема тип кошара, повечето модели имат леко отворче, през което да излиза детето. Важно е и самото легло да притежава допълнително място за съхранение. Дали ще са долни чекмеджета или както е при сгъваемите кошари – джобчета, в които може да се оставя неща от първа необходимост.

Удобство – удобството също е много важно за сладкия сън на вашето бебе. Гледайте, когато купувате кошара тя да бъде комбинира с удобен и качествен матрак. По този начин си спестявате и време в търсене на отделните продукти. Детското матраче не е по-високо от 10-12 см, без пружини и е добре да не е прекалено меко.

В уеб магазин за детски стоки и бебешки кошари BebeLand.net може да откриете разнообразие от различни видове кошари, съобразени с всички критерии за безопасност, удобство и практичност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *