Тънкости при избор на хотели в България

Когато сте изправен пред дилемата сред кои хотели в България да направите избор за резервация, трябва да се ръководите от някои тънкости.

Не вярвайте на всичко, написано за хотела.

Всеки хотел представя информация, официално написана от тях, описваща съоръженията и условията, които хотелът осигурява на гостите, но в много случаи има огромна разлика между това, което е написано и действителността в някои хотели в България.

Следователно, трябва да прочетете отзивите на хората, след като са отсядали в хотели на различни места и да разберете точно какви са предимствата и недостатъците от истинска гледна точка.

Уебсайтовете, които предлагат подобни рецензии могат да бъдат филтрирани по вида на пътуването (романтично пътуване, семейно пътуване, пътуване и др.). Можете да намерите още мнения, като въведете име на хотел в Google и добавите думата „преглед“.

Хората са склонни да напишат точно това, което ви кара да сте любопитни – нивото на чистота, качеството на храната, услугата и обкръжението, така че е по-вероятно да имате получите добър съвет, ако просто не забравите да проверите тези отзиви.

Посетете и официалния сайт на хотела

Много пъти уебсайтът на хотела, за разлика от уебсайтовете на различни доставчици, предлага ексклузивни пакети със значителни отстъпки, ако са резервирани чрез уебсайта преди да пристигнете на място.

Например, можете да получите по-евтини спа пакети, полупансион, трансфер до и от хотела, което често се предоставя безплатно, и още неща, които хотелът предпочита да приготви преди пристигането ви за Вашата ваканция.

Трябва ви по-голяма стая на по-ниска цена.

Не забравяйте да проверите кои по-малко ексклузивни хотели предлагат стаи и цени, съобразени с вашите нужди. Може да е добре да изберете по-голяма стая в хотел, който е малко по-евтин.

Подобрените стаи обикновено са значително по-добри от стандартните стаи, така че дори ако хотелът е по-евтин, това не означава непременно, че ще получите стая, която няма да издържи на вашите очаквания. Обърнете внимание на размера на подобрената стая, какво предлага и дали е обновена (тъй като хотелите са склонни да обновяват по-скъпите стаи първо).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *