Три идеи на носите колан тип корсет

Корсетът се свързва с епохата на Ренесанса и желанието на дамите да изглеждат слаби, въпреки затрудненото дишане и невъзможността да се движат свободно.  Днес този аксесоар се носи под формата на колан върху дрехите и със сигурност има същия ефект, както в отдавна отминалото време.

Този тип колан беше забелязан на много ревюта на Седмицата на модите. Някои звезди също се осмелиха да излязат с него по улиците.  Ако и на вас ви допада подобно нещо, то тогава можете да погледнете тези простички три начина и ще изглеждате чудесно, дори и със с този леко старомоден аксесоар.

Първият начин, който отбелязваме е коланът върху рокля тип риза.  Ризата тип рокля може да бъде с миди дължина и широк панталон. Препоръчва се бъдете в бяло, тъй като това ще бъде най-носения цвят тази година. Освен това, ще подчертаете талията си и ще изглеждате по-слаби. Вижте колко неща можете да постигнете само с един колан!

Второто нещо е да разхлабите връзките. Само защото този колан е вдъхновен от средновековното мъчение – корсета, не значи, че трябва да го носите толкова стегнато, че да не можете да си поемете и дъх. Разхлабете връзки и съчетайте с права рокля.  Тази визия е особено подходяща за работното място, тъй като малко или много там има дрес код, а правата рокля винаги е била официална. Така ще се чувствате свободни, дори и да висите по цял ден зад бюрото.

Третият ни съвет е да добавите женствен елемент към по-свободния стил на обличане. Ако все пак искате да отидете на разходка или някъде другаде, където можете да сте по-свободно облечени, един такъв колан би придал една нотка женственост към тоалета ви и отново да изглеждате небрежно, но и малко елегантно.
Източник: http://inisess-shop.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *