Технологии и екстри в банята за които да се замислите

След дългото избиране на санитарен фаянс за банята, на мебели за баня, настилки и облицовки, и т.н, идва умората и липсата на желание за още окомплектовка в банята. Когато умората отмине, вземете се в ръце и прегледайте следващите редовете, за да разберете какво може да инсталирате още в банята си, като технологичниизобретения, като екстри, но не само така, заради лукса. Тези сравнително нови продукти и изделия за баня я правят да изглежда по-модерна, но и помага за релаксация, за едно цялостно изживяване за сетивата заедно с къпането.

Вместо класическа душ гарнитура, пробвайте този път душ окачване с термостатен смесител, който ще ви даде сигурност при използването на душа от гледна точка на желаната температура.

Следващото ниво е хидромасажен душ панел. Той е връзката между обикновения душ и хидромасажната душ кабина, като е много подходящ за по-малки помещения. Чрез тази екстра в банята получавате страхотен хидромасаж и различни функции за къпане според функциите на душ слушалкатаи статичната душ глава вградена в колоната.

Комуникации и забавление. В тази графа екстри за баня попадат телефонна слушалка за всякакви ситуации, евентуално паник бутони, допълнителен бутон за екстра осветление. Това екстра осветление може да спада към забавленията в банята, тоест една приглушена светлина за повече релакс и уникално изживяване. Можем да добавим тук радио в банята, и дори екстра телевизор, който обаче е водоустойчив.

Смесители, вградени душове, душ пита от стената – страхотни екстри в банята, които се намесват с дизайнерски стил и нови функции. Смесителите могат да бъдат вече с технология вградена в тях, за да пести водата.  Душ пита от стената пък спестява място и ви осигурява уникална струя, както и ретро лукс. Да не говорим за каскадните душ глави, които сякаш ви поставят в положение да се къпете не в банята си, а на открито под силната струя на малък водопад.

Можем да предложим още много идеи, но така или иначе на една идея и трябва време за реализация. Така че вземете тези предложения и помислете, кое може да дойде много добре във вашата баня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *