Стенд за дюзи – регулиране на дюзи в София Дизел Център

При нужда от рециклиране или регулиране на дизелови дюзи разчитайте на професионалния инженерен екип в София Дизел Център. Ние специализираме от години в диагностика, ремонт и рециклиране на всеки елемент от горивната система на дизеловите превозни средства.

Регулиране на дюзи: кога се налага?

При съмнение за необходимост от регулиране на дюзите се доверете на качествен, оторизиран и надежден сервизен център като София Дизел Център. Ние разполагаме с опитен инженерен персонал и екип, който ще се погрижи всяка ремонтна дейност по горивната система на Вашия дизелов автомобил да бъде безпогрешна и със заводско качество!

Ние извършваме достъпен реглаж на дюзи – всяко регулиране при нас е придружено със специален протокол от стенд за инжектори, което доказва тяхното текущо състояние. Това на практика Ви служи като гаранция за извършения ремонт. Колкото до самия процес по реглаж, дюзите трябва да бъдат предварително демонтирани, като нашата задача тук е да ги диагностицираме най-напред със специален, съвременен стенд за дюзи от последно поколение!

Когато има значителни износвания по инжекторите се налага регулиране, което се прави само от висококвалифициран екип! За целта се ползват качествени и високотехнологични стендове за проверка, с които разполагаме в нашата лабораторна база.

Какво да очаквате след реглажа на дюзите?

Ефектът от ремонтната дейност ще усетите почти веднага. Най-вече промяната се забелязва в стабилизирането на работата на двигателя. Значително намаляват вредните емисии, двигателят започва да работи по-равномерно и правилно, малко по малко отшумяват и траканията, забелязани преди реглажа на дюзите.

Ние работим всеки делник от 09:00 до 18:00 часа, като предлагаме опция за изпращане на повредената част от горивната система на дизеловия автомобил по куриер за клиенти извън София.

За клиенти в столицата извършваме необходимата услуга на място в нашия оторизиран дизелов сервиз София Дизел Център. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *