Санитарен фаянс за болници, клиники, санаториуми и СПА-хотели

Когато хората избират санитарен фаянс за домашната си баня и тоалетна те отделят доста време, за да изберат най-доброто. Ето обаче няколко причини, защо когато се избират тоалетни чинии, умивалници и аксесоари за баня предназначени за клиники, санаториуми, СПА хотели, трябва да се избира още по-внимателно и качествено.

Може да се спре разпространението на бактерии и вируси.Запитвали ли сте се защо толкова често хората страдат от вътрешно болнични инфекции. Просто защото в такива сгради, средата е много по податлива на разпръскване на бактерии навсякъде. От изключителна важност за ограничаване на такова разпространение е дизайнът и материалите използвани за качествените продукти за тоалетна и баня. Производителите трябва да гарантират антибактериални повърхности, бързо и лесно почистване, и лекота при използване.

Може да се предотвратят инциденти заради мокри повърхности. Много удачно би било за големия поток от хора на такива места, те да имат сигурна среда, особено когато използват тоалетните. В този случай, може да се инсталират помощни дръжки, които са близо до тоалетната чиния, както и такива, които улесняват ползването на тоалетната и от трудно подвижни хора. В някои клиники дори е прието, да има такива дръжки по протежение на цялата стена, за да може хората в затруднение сигурно да се придвижват държейки се за тях.

Ограничаване на ръчния контакт с повечето пособия.Тази функция на съвременния технологично изграден санитарен фаянс спомага много за това да не се получават лесни предавания на бактерии и вируси чрез допир. Това означава тоалетни моноблок със сензори, умивалници със сензори, сушилни с фотоклетка. Търговците отдавна предлагат такива модели, така че те да са в помощ на санитарните работници в клиники, болници, санаториуми и т.н.

Може да се каже отделни за модерните СПА-хотели, които също посрещат голям поток от хора. При тях също се налага добра хигиена и възможност за лесен достъп на хората до тоалетните, особено на хората в затруднение, които използват спа-услугите на такива хотели. Грижа на собствениците е да осигурят най-добрата, хигиенична и достъпна среда за всички гости, така че те да прибавят още една хвалба към услугите, които са получили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *