Плочки за баня 2018 – керамиката в която ще се влюбите

С толкова много вариации на моделите керамични плочки за баня, може да бъде много трудно за всеки, кое ще бъде най-доброто за неговия дом. До начало обаче е възможността да разгледате тренда, тоест моделите плочки за настилки и облицовки в банята, които ще ръководят пазара през актуалната година. Време е да разгледаме топ предложенията за 2018, с мисъл, че модата много бързо се променя, но не и вдъхновението, което ви обзема, когато видите точния за вас модел.

Търсите подови плочки за баня! На пазара се открояват две тенденции: плочки имитация на дърво, които създават уникален рустикален външен вид, в помещение, в което влагата забранява изобщо да си мислите за дървени повърхности. Е, новите технологии предлагат страхотни решение с ефект на различна дървесина, които ще ви накарат да се чувствате близко до природата докато сте в домашната си баня.

Шеврон мотивът е това, което се завръща на пода в банята. Мотивът шеврон е V- образна декоративна линия, която минава по повърхността на плочките. Разнообразието от цветове и микс, заедно с шеврон декорацията, пресъздават уникална естетика в банята и носят изисканост, стил, аристократичен мотив в цялото помещение.

Стените са картините в банята, при тях можете да въплътите цялото си въображение, без обаче да прекалявате. Тази 2018 година сякаш изглежда, че няма да има много живопис в банята. Много напред в каталозите излизат плочките за баня с металически ефект. Метален отблясък в топли цветове, може да е блясъкът, който търсите в новата си баня.

Черни плочки за баня – страхотен отговор на белите метро стил плочки от миналата година. Не само черното, но много тъмни цветове се завръщат в банята, като носят своя присъщ елеганс.

Можете да предпочетете всеки интересен цвят, който се харесва на вас. Можете да наблегнете на декоративен фаянс, но това, което носи тази година също е идея за промяна. Все повече собственици избират големи плочки за баня, дори за стените в помещението. Най-често изборът е за поставяне около душ пространството, но и за заменяне на цялата традиционна стена с плочки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *