Как да изберем перфектните сандали на платформа

Обувките на платформата са отново на мода. Те символизират както пола, така и авторитета, но постигането на баланс е предизвикателство. Правилнно подбраният модел обувки показва присъствие, и те могат да бъдат последен писък на модата. Грешната обувка може да ви накара да изглеждате нелепо.

Добре образованите венециански куртизанки и благородници от възрожденския период са ги носили заради физически и символични причини. Те защитавали краката от неравностите по улиците, но също така съдествали за увеличаване ръста, който съответства на социалния статус на една дама.

Това десетилетие, всеки дизайнер има свои собствени модели на обувки с платформи, а някои по-нови дизайнери на обувки като Шарлот Олимпия и Никълъс Кирквуд са известни почти изключително с тях.

Всеки може да си намери чудесни дамски сандали на платформа от Бутик Арена. Разбира се, при толкова много хора е трудно да се разбере кои са най-добри. Трикът е да се намерят забавни, модерни сандали на платформа, за разлика от тези, които са вдъхновени от фетиша. Ако погледнете в мрежата, ще бъдете заляни с подобни – въртящи се токчета, зашеметяващо високи платформи. Това не са обувки за удобство или стил, а  само за удължаване на крака в духа на момиче от Варгас. Което не е лошо, това е просто скучна „сексапилност“, която ни напомня за жените, които се спъват в навалицата в събота вечер. Правилно, тези по-дебели платформи са последната модна тенденция – женствена, с ясно усещане за овластяване.

Платформата

Тази уголемена подметка на обувката служи като възглавница за меката част на ходилото ви. В идеалния случай тя не трябва да бъде по-висока от четири сантиметра. Превишли този размер, тази обувка започва да прилича по-скоро на карикатура.

Токчето

Той се смята за нещо съществено, когато е значително по дебело. В допълнение към пплатформата на обувката, солидният ток създава възможност за по-естествена крачка и прави носенето на ток много по-удобно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *