Възможно ли е пенсионерите да кандидатстват за кредити онлайн

Не само работещите и студентите могат да кандидатстват за кредити онлайн. Пенсионерите са една от групите в обществото, която е особено желана от фирмите за кредитиране. Пенсионерите са изключително дисциплинирани и си плащат без да бавят и ден веднага като си вземат пенсиите. Затова всеки кредитор има специален продукт, предназначен за тях.

Кредирект също има своя пенсионерски онлайн кредит. Компанията е известна със своите удобни и достъпни продукти. Популярният онлайн заем за пенсионери дава възможност на пенсионерите са посрещнат някои свои нужди, които само от пенсиите не могат да финансират. Известно е, че банките има стриктни ограничения за възрастта на кандидатстващите и много от тях нямат достъп до тази услуга. Това е изключително неприятно, особено когато възрастните хора имат нужда от пари  да си купят лекарства, да посрещнат внуците, които идват от чужбина или да отпразнуват юбилея си.

Тъй като пенсионерите не са много на „ти“ с техниката, може и да се притесняват да кандидатстват. Затова кредитът, предлаган от Кредирект, е изключително прозрачен, достъпен и удобен за тази група клиенти.

В случай на притеснения от страна на пенсионерите, могат спокойно да помолят някой да им съдейства. Попълването на онлайн заявлението е лесно и бързо, както и напълно безплатно. Винаги могат да се възползват от кредита при нужда от средства докато дойде датата за получаване на пенсия.

Онлайн кредитът за пенсионери варира между 100 и 800 лв. Разбира се, клиентът сам ще реши каква ще е сумата, която му е необходима. В зависимост от сумата, пенсионерът може сам да избере и срока за погасяване. Препоръчително е погасителната вноска да не е много голяма, за ад не се натоварва излишно и без това малкия пенсионерски бюджет.

Тъй като пенсионерите си правят сметката много добре, от компанията им предоставят възможност да платят кредита си възможно най-бързо и с най-малка лихва. Те могат да избират между период от 15 дена или 45 дена. Съответно вноските за различните периоди са различни. Лихвата, която е включена във вноската, се изчислява в зависимост от срока на погасяване на кредита и заетата сума. В момента даже има уникална промоция за всеки нов клиент. Кредитите до 800 лв нямат такса предсрочно погасяване и не се натоварват с лихва, ако бъдат платени в договорения срок.

Много от пенсионерите получават пенсиите си в избрана от тях банка. Так че за тях вероятно получаването на сумата, която им е отпусната, ще е по-удобно да е по банков път. Тези, които все още залагат на стария начин – получават пенсията си в най-близкия клон на пощата, могат да заявят получаването на сумата в удобна каса на Изи Пей. Във всяко населено място има поне една каса, от която може да се получи кредита от Кредирект.

Както и при всички останали продукти на компанията, при кредита за пенсионери също са необходими минути за проверката на база на личните данни на кандидата и да получи одобрението си. Максимум 20 минути отнема тази процедура. В случай на одобрение, кандидатът ще получи парите си почти веднага, ако е през Изи Пей и след няколко часа, ако по банков път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *