Парцели – градоустройство и управление на проекти

Парцели – тяхната продажба, покупката им, смяна на статута, изготвяне на рентабилна оценка за земята, управление на бъдещи проекти. Много собственици на земя в България търсят правилните купувачи, докато много бизнес предприемачи търсят да закупят добри парцели земя на изгодни цени и то с потенциал за развитие, окрупняване и печалба в бъдещето. Със специалистите по бизнес консултиране Фортън днес ще поговорим малко повече за спецификата на градоустройствените планове и за управлението на проекти за бизнеса. Кой са Фортън, защо са ви нужни и как ще ви помогнат? Вижте…

Градоустройство, управление на проекти и безценната консултация на Фортън България

Компанията Фортън е една от водещите да не кажем най-добрата в сектора за консултиране по бизнес имоти. Самата фирма е надежден партньор и част от най-големият холдинг за недвижимо имущество у нас – AG Capital. Освен това опитните независими консултанти на компанията са се учили от най-добрите в този бизнес ( Cushman &Wakefield ) и следват стриктно политиката им на лоялност и професионализъм. Но стига суперлативи за консултантската бизнес компания. За индекса на полезност на фирмата говорят най-вече множеството успешни бизнес консултации по сделки в страната. Услугите, които предлагат консултантите са в разнообразни сфери на бизнеса. Те включват консултации в сферата на офис сгради, на сделки с парцели, предлагането на офиси под наем, оценка на търговски площи и други.

Днес сме се спрели на консултациите им в сферата на сделките с парцели земя и по точно колко е важна правилната оценка на градоустройствения план и последващото управление на проекта по сделка с един парцел. Не винаги предприемача попада в идеалната ситуация, когато желаните от него парцели са в регулацията на областта и района, където иска да инвестира. В такива случаи Фортън и бизнес консултантите им могат да бъдат полезни в смяната на статута на парцели и поставянето им в регулация. Те ще управляват за вас необходимата документация, ще я съгласуват с отговорните държавни органи и най-вече ще включат в процеса архитекти, специалисти по финанси, градоустройство и други. Така инвестицията ви в парцели ще бъде минимално рискова и ще бъдете напълно осигурени относно последващи загуби или изпадането в непредвидени ситуации. Посетете веднага www.cwforton.com и се свържете с най-професионалните бизнес консултанти у нас! Спечелете от сделките си с парцели, която и от страните да сте (тази на купувач или тази на продавач).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *