най-доброто

Най-доброто за вашето дете

Съществува една мисъл, според която „дрехата прави човека”. Няма как да отречем, че в нея се съдържа много семантика. Дрехите отразяват същността ни, вкусовите ни предпочитания, цветовете, които подбираме говорят за настроението и характера ни. Често облеклото е начин да изразим себе си пред света, да се презентираме пред обществото. Забелязали ли сте как, когато видим малчугани, облечени в маркови детски дрешки, които са красиви и добре направени, веднага се усмихваме. Родителите винаги се стараят детето им да изглежда максимално добре и не правят компромиси с качеството на дрехите му. Това е чудесно, тъй като спомага за изграждането на собствен стил на мъника и за веселото му настроение.

Родителите са наясно колко бързо малчуганите израстват дрехите си. Буквално за месец може една блузка да им омалее или след няколко месеца да се нуждаят от по-голям номер обувки. Децата растат и родителите са изправени пред задължението постоянно да пазаруват дрехи. Това може да се окаже трудна задача, ако работите или пък няма на кого да поверите грижите за малките. Майката и бащата определено не са от групата хора, които имат много време спокойно да обикалят из магазините. Този факт е породил нуждата и идеята да се създадат онлайн магазини като нашия за маркови детски дрешки. Повече за продуктите, които предлагаме ще разкажем по-долу.

Кои сме ние?

Нашият онлайн магазин – www.crazy-kids.bg – е съчетал в себе си най-важните критерии за избор на маркови детски дрешки. На първо място това е качеството, естествени тъкани, перфектно скроени модели, цветовете на сезона и най-модерните апликации. Освен това  сме предвидили всички възрастови групи, от новородените човечета до тийнейджърите. За тези от вас, които държат на брандове, сме поставили всеки в отделна категория, за да ви улесним. Те са известни американски, английски, испански, немски и дори български марки, които се радват на успех из целия свят.

Какви марки предлагаме?

Брандове като Mayoral и Baboli, продават дрешки както за бебетата, така и за подрастващите. Двете испански модни линии са съчетали в себе си модерното и практичното. Като започнем от блузки и тениски и преминем към панталонки, гащеризончета и роклички в популярни принтове, като флоралните и анимационните такива. GUESS kids е истинско бижу сред предложенията ни. Стил и класа за подрастващи принцеси и истински джентълмени. Ако обичате да обличате децата си с изтънчен вкус от шапка до чанта и изчистени модни дънки или тениски, това е вашата марка. Английската детска мода също намира място при нас в лицето на Minoti със своите детски дрешки и дъщерната им фирма Babulino by Minoti, които предлагат само бебешки такива. Качество на разумни цени, вплетени в моделите н двете марки. Contrast е българска модна линия, която започва бързо да добива популярност и в чужбина. Дрехите им са от меки материи, удобни модели, изчистени с впечатляващи акценти – блузи, якета, роклички и какво ли още не. Още много са моделите с високо, качество, които предлагаме в лицето на брандове като Mayoral,  Tuc tuc, Angel’sface, Babybol и Treapi & Baby A. В студения сезон се възползвайте от уникалните модели детски шапки, които предлагат Jamkis, Barbaras и Trestelle. За удобството на вашите малчугани се доверете на прекрасните раници от Pulse, Samsonite, Pixe crew и Herlitz.

Тези и още други марки намират своето място в нашия онлайн магазин, направен, за да ви помогне бързо да изберете качествени дрешки, обувки и аксесоари за вашето дете и благодарение на това да му отделите повече внимание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *