Лаптопи втора употреба

Надеждни ли са лаптопите втора употреба?

Когато спешно ви се налага покупка на нов лаптоп за вас или просто, за да угодите на вече порастналото си дете, най-логичният избор не винаги са лъскавите витрини на техно магазините, или привлекателните телевизионни реклами. Ако се питате защо, то отговорът е логичен – колкото и добре да звучат рекламите, новите лаптопи идват с цени, които са в пъти по-високи от тези на машините втора употреба и, освен ако не сте заделяли пари от бюджета си дълго и търпеливо, покупката на такъв лаптоп не винаги е възможна. Разбира се винаги съществуват вариантите с лизинг от фирми, чиито служители ви причакват още на вратата на магазина, но не всеки иска да се ангажира с периодично плащане на вноски, а и оскъпяването при подобни опции често е доста голямо, което прави покупката още по-нелогична.

Един от приемливите варианти за повечето средностатистически българи е изборът на лаптоп втора употреба, но със сигурност поне веднъж сте си задавали въпроса до колко надеждни са тези предложения? Отговорът разбира се не е еднозначен, защото всичко зависи от избора на търговец, от който ще направите своята покупка. Ако се спрете на частна обява в някой от известните сайтове, рискувате да получите машина с неясен произход или скрити дефекти, които за съжаление ще откриете доста време, след като сделката е била направена, а гаранция, на която да се позовете най-често няма. Това обаче съвсем не означава, че трябва да се откажете от покупката на лаптоп втора употреба и да се насочите към далеч по-скъпите варианти.

Днес ще ви предложа един сайт, на който определено можете да гласувате доверие и, който освен техническа профилактика преди продажбата, предлага и 6 или 12 месечна гаранция на своите лаптопи втора ръка – https://plasico.bg/употребявана-техника/лаптопи-втора-ръка. Plasico IT Superstore е специализиран вносител и търговец на лаптопи втора употреба, на който наистина можете да се доверите, а когато посетите сайта на фирмата, ще останете наистина доволни от голямото разнообразие от предложения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *