Модната рокля тип риза:  няколко тенденции за 2017

От изобилието на модели избрахме няколко, които ни се сториха най-интересни. Моля заповядайте:

  1. Дълга рокля-риза

Удължавайки този продукт до пода, дизайнерите ни представят една много женствена версия на мъжката риза. Имат си яката и редицата от копчета, но долната част ги превръща в истински красиви рокли. Талията се подчертава от пояса. А копчетата могат да не се закопчават до края и така роклята тип риза съблазнително разкрива дългите крака на нейната собственичка.

  1. Дънкова рокля тип риза

Продължава триумфалното шествие на дънковият плат, и е напълно разбираема популярността, която има една дънкова рокля-риза. Тя блести с класически стил и лаконичност. Променя се само разцветката: светло синьо (или леко износено) през лятото и тъмно синьо през пролетта или есента.

  1. Бялата рокля-риза

Целостта и чистотата на белите дрехи правят тази рокля риза специална. Снежнобялата рокля-риза се асоциира със сватбената рокля, но в по-опростена форма. В нея можете да се чувствате като принцеса през всеки един ден. Тази рокля тип риза понякога е декорирана с малко количество украса като дантела. Шият я често от тънка полупрозрачна материя, през която може да се видят формите на силуета. Това облекло е мечта за лятото. Като дължина тя може да бъде най-различна.

  1. Бизнес рокля тип риза

Яката от пръв поглед напомня за строгостта на дрес кода. Има малко повече изразителност в линиите. Като цветове са предпочитани  скромен черно или цвят каки.

  1. Рокля-риза тип бойфренд

Това е името, дадено на един модел, който на практика, не се различава от мъжките модели. Изглежда сякаш набързо сте облекли ризата сутринта на мъжът до вас, коти спи сладък сън. Изглежда, че гаджето ви е малко по-високо от вас и по-набито, така и ризата е малко по-висока, но дължината и позволява да не носите панталони под нея.

  1. Рокля-риза с цветя

На дизайнерите не  им омръзна да фантазират с романтичните цветни принтове. Дълги рокли в големи и малки цветчета отново на мода. Сред тях и голяма част от ризите тип рокли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *