Матраци ТЕД с нови модели

Със сигурност поне веднъж в живота си сте спални на матрак ТЕД. Популярността на българския производител не е никаква изненада, защото качеството на продуктите, които създава е доказано и гарантирано. Матраци TED са символ и на иновативни технологии с цел качествен сън, а днес експертите от онлайн магазин mattro.net ще ви запознаят с най-новите модели матраци ТЕД на пазара.

Матрак Memo Optima е сред новите попълнения в новата колекция матраци ТЕД. Поради факта, че е двулицев матрак, е задължително използването с подходяща рамка. Моделът е отлично съчетание на впечатляващ дизайн, перфектна мекота и балансиращо докосване. Този матрак е най-добрият за избор за потребители, търсещи мек матрак, създаващ кадифено усещане за сън върху облак. Конструкцията е от най-предпочитаната ортопедична комбинация от покет пружини и Visco Sense мемори пяна. Матрак Memo Optima се отличава с впечатляваща височина – 26 см, които ще ви дадат усещане за луксозно усещане и неподправен комфорт в леглото. Ако сте почитатели на скандинавската визия при обзавеждането на спалното помещение, този модел на матраци ТЕД определено е матрак, с който няма как да сгрешите.

Друг напълно нов модел в портфолиото на TED BED е матрак Nuvola – двулицев луксозен матрак, осигуряващ индивидуални усещания за всеки партньор, благодарение на двата пакета микро покет пружини, разположени един върху друг. Техният уникален брой – 1600 бр. /кв.м. гарантира пълноценна поддръжка за гръбначния стълб и изключителна здравина. Ако харесвате скандинавските Box Spring предложения за сън, няма как да останете равнодушни към този уникален по рода си матрак. С матрак Nuvola вие получавате още: лесна поддръжка, благодарение на калъфа с цип, 7 зони за поддръжка и комфорт на вашето тяло, органичен текстил, лятна и зимна страна за сън и безупречно качество. Този модел на матраци ТЕД е специално предназначен за хора, предпочитащи твърди матраци и за тези, които търсят наистина ортопедична поддръжка, която да облекчи болките в гърба и кръста.

В онлайн магазин за матраци mattro.net лесно ще откриете всички предложения за матраци на българския бранд. Освен новите модели, имате възможност да разгледате и модели, доказали се във времето със своите отлични характеристики. Сред най-популярните и обичани модели са матрак Матера, Favourite Nova Orthopedic, Exclusive Memory Silver, както и по-достъпните ценово Adeona и Awa. Матраци ТЕД предлагат всички размери, включително и нестандартни, а портфолиото им включва модели за всеки вкус. Проверете още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *