Къща в Бояна

Квартал Бояна е издигнат върху аристократични и духовни основи. Така че всяка къща в Бояна е продължение на традиция започнала през Второто българско царство и всеки новопостроен дом в квартала носи прастар дух. Това е романтичната страна на квартала, а съвременното строителство и предприемачество правят нещата да изглеждат още по-добри.

Къщата носи предимства на нейните обитатели свързани с повече възможност за персонализация на вътрешното пространство. Когато в един квартал сте заобиколени от още къщи, се създава усещане за споделеност, за близост. Редом с общите градски части осмислящи тази споделеност, всяка къща в Бояна има своя градина и частно пространство издигащо тази персонализация на по-високо ниво. В ues.bg има примери за избор на къщи предлагащи страхотни опции за индивидуализация на отворената площ.

Уникалното да притежаващ къща се състои във връзката с традицията и с новото строителство. В един момент получавате уюта, върху който са изградени цели поколения преди това, а в следващия този уют е допълнен от изисквания за съвременни приложения в домовете щадящи природата, добавящи сигурност и подкрепа на семейния живот.

От Unique Estates предоставяме възможност на млади и перспективни семейства да намерят своя прекрасен нов дом в Бояна. В неговата освен архитектурна същност ще бъдат вплетени старите духовни традиции на квартала, главозамайващата красота на природата, чистият въздух. Макар на няколко километра от центъра на столицата, с едно качване в колата, директно по булевард в България ще се озовете на ключови места в София.

Къща не се избира лесно, но основите за избор трябва да се поставят. Каквито и въжделения да имате, с какъвто и бюджет да разполагате в ues.bg ще успеете да си създадете ясна картина на ситуацията с пазара на къщи в Бояна. Ще получите и надеждна помощ и консултация от специалисти, така че да не се чувствате сами насред отговорностите на избора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *