Мебел по поръчка

Кухни в интериора – популярни стилове за кухненски комплекти

Кухнята е място, където можете да си починете от ежедневните проблеми, да се отпуснете и да натрупате сили. Уютът и хармонията в стаята директно зависи от това кой кухненски интериор е избран. В тази статия ще ви разкажем за 5 от най-подходящите и търсени интериорни стилове, някой, от които може да внедрите и в своята кухня.

Популярни стилове за кухни

Има много оригинални варианти за дизайн на мебели. При избора на кухни по поръчка е добре да сте наясно с тях. Сред най-популярните са:

1. Hi-tech

Стилът в интериора, който заслужено заема едно от водещите места. Неговите отличителни черти са светли цветове, прости и равномерни форми. Високотехнологичните артикули са функционални. Основният принцип на развитие е практичност, проектите предполагат, че мебелите се трансформират, сгъват и заемат малко място.

2. Скандинавски стил

Това е вариант за тези, които обичат комфорта и многото светлина в помещенията. Основните цветове за декориране на мебели в този стил са млечен, кафяв, жълт. Тук се държи на използването на висококачествени естествени материали. За производството на интериорни предмети от дърво се използва и комбинация от меки материи.

3. Таванско помещение

Тук се използва ултрамодерен стил в мебелния дизайн. Такъв приема простота и демократичност. Продуктите са изработени от дърво, камък, метал. Меката мебел е изработена от практични, трайни материали в студени цветове. Дизайнът в този стил включва използването на сиви, кафяви, черни цветове.

4. Прованс

Вариант за тези, които биха искали да са по-близо до природата и всичко естествено. Този стил е отлично решение при избора на мебели за кухни по поръчка. Мебелите в тази посока са направени само от естествени материали. Едно от условията е видимостта на естествения акцент (например клонче от цветя).

5. Поп арт

Характерни тук са живите цветове и нестандартните елементи. Последните са взети отчасти от ретро стила. Изкуствено състарените мебели в ярки цветове, леко небрежни ръбове, големи геометрични форми – това е, което прави този стил да се откроява от всички останали.

И така, всеки стил е индивидуален и уникален. Ето, защо е важно решението да се основава, както на личните предпочитания, така и на възможностите на стаята.

Ако искате да поръчате стилна, представителна и многофункционална кухня с индивидуален дизайн, потърсете фирма за мебели по поръчка. Такава трябва да откликне на вашите желания с удоволствие и разбира се да изпълни всяка ваша прищявка.

Спрете се на експерти, които на драго сърце ще изпълнят кухни по поръчки от различни нива на сложност. Изберете тези, които ще ви гарантират високо качество и разумни цени, за всички видове услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *