Как да изпозлваме изкуството в помощ на бизнеса

Може да е едно произведение на изкуството, но ако то е наистина качествено, не ви трябва нищо друго в офиса, споделя художник. Качественото произведение ще ви спести много ненужни разходи и ще ви донесе еддинствено ползи.

Въпреки това, все още има хора, които избират да украсят офиса си, създаваки професионален облик, а той струва цяло състояние. Хората на изкуството са на мнение, че днес не нужно да се харчат стотици левове за покупката на качествени произведения на изкуството. Например, когато се декорира стена, бизнесмените могат да купят репродукция на портрет от известен художник за част от цената, която биха платили за оригинала.

Има опция да се наема изкуство на заем за офиси и да се сменят произведенията на изкуството на всеки шест месеца, което позволява достъп до различни видове изкуство и възможност за промяна на работната среда и изпробване на нови подходи, така че служителите и клиентите никога да не се уморяват от една и съща обстановка.

По правило, корпоративните клиенти плащат годишна такса, а разходите за наем на произведението на изкуството обикновено варират между пет до десет процента от цената на дребно на артикула.

Създаване на собствен облик

Преди време хората търсеха същата декорация като своите съседи или близки приятели. Днес, обаче, всички се стремят да създават свой собствен облик. Днес хората са по-склонни да експериментират с различни произведения на изкуството, за да запълнят различни пространства. Когато работите с високи тавани, например, можете да окачите една или две големи картини, за да запълните цялото пространство. За по-малки пространства използването на материали като метал, дърво, тъкани и стъкло може да създаде текстура и да добави дълбочина в помещенията. И накрая, винаги украсявайте с цветове, които ви харесват, и изображения, които обичате, а всичко останало ще си дойде на мятото.

Когато украсявате за себе си, имайте смелостта да бъдете самите себе си, без да се притеснявате какво ще мислят другите. Ако харесвате своя декор, ще му се наслаждавате дълго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *