Какви са особеностите на Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout

Правилно проведената тренировка и с нужната интензивност води до възможно най-ефективния резултат в бодибилдинга. Факт е обаче, че в някои случаи изпитваме недостиг на енергия и ентусиазъм за това и не даваме най-доброто от себе си. Ето защо, за максимална издръжливост се нуждаем от предтренировъчния продукт Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout.

За какво помага Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout

Както вероятно вече се досещате от уводната част на настоящия ни материал, чрез приемането на този продукт, ще получите прилив на енергия, с което се подобрява ефективността и ентусиазма Ви по време на тренировка. С него ще добиете усет за повишена издръжливост и сила, а също той ще намали и умората от физическите натоварвания. Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout подобрява мозъчната и сърдечна дейност, както и състоянието на кръвоносните съдове.

В допълнение, този тип продукти предоставят още:

  • подобрена тренировъчна ефективност;
  • по-интензивно освобождаване на енергията;
  • подобрява концентрацията и продуктивността;

Безопасни ли са предтренировъчните добавки

Предтренировъчните комплексни спортни продукти, включително и Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout, са такива, които действат върху нервната система и други, стимулиращи производителността системи. В тази връзка, много хора изразяват съмнения относно това дали този тип продукти са напълно безопасни за здравето и могат ли да ни навредят?

Всъщност, с всяко нещо като започнем да прекаляваме и то става вредно за организма. Същото напълно важи и за Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout. Ако той се приема неправилно и в повишени дози, има вероятност да възникне алергия към някои от съставките му. Не се препоръчва приема при сърдечно-съдовата система и ако сте на възраст под 18 или над 40 години.

Какви вещества съдържат

Пъмпинг предтренировъчния комплекс от съставки Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout е изключително подходящ за повишено напомпване на мускулите, защото той съдържа следните вещества:

  • цитрулин малат (L-Citruline Malate);
  • бета-аланин (CarnoSyn Beta-Alanine);
  • кофеин;
  • креатин (Creapure Creatine).

Откъде можем да поръчаме такива продукти

С оглед претрупания с фалшификати отраслов пазар, трябва да внимаваме от къде пазаруваме. Редно е преди това да проведем собствено проучване, като рейтинга сред потребителите на самия търговски обект, кои марки продукти са достъпни в него и компетентността на консултантите. Един препоръчителен вариант за Optimum Nutrition Gold Standard Pre workout е онлайн магазинът Healthstore.bg, който е с отличен потребителски отзвук, а цената е невероятно достъпна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *