Зимните боти: Тематични решения през 2017

Отделно внимание заслужават дамските зимни боти. При тях също, има интересни тенденции, като например спортните зимни боти, които приличат повече на високи подплатени маратонки. Разбира се, те са много удобни, но не винаги са подходящи. Така например те не отиват на класически или луксозен образ на жената. Но пък перфектно допълват картинката, когато сте с дънки или тесни панталони, така обичани от младите хора. За тези обувки стават и обемисти пухенки или къси сака.

През зимата 2017 си остават на мода и ватираните боти. Те ви позволяват да икономисате при покупката на зимни обувки и да изглеждате добре със спортното си яке. Освен всичко тези боти поддържат топло и имат богата палитра от цветове. Минусът им е, че се плъзгат при ходене и разбира се, не бихме ги нарекли особено елегантни.

Остават на мода и класическите женски зимни боти тип кубинки. Тези обувки могат да бъдат от естествена или изкуствена кожа. Те ще ви дадат възможност по стилен и модерен начин да ги съчетаете съчетаят с дебели чорапогащи и дънки в синьо или черно. Те са удобни за класически якета или палта.

Предимства на зимните боти

Какво да предпочетете за зимата през 2017 година като обувки: боти или ботуши? Зимните ботуши са изборът на истинската дама, но дамските боти имат редица предимства:

  1. Цена. Модерните боти често са по-евтини.
  2. Комфорт. При ботите няма да имате проблем ако трябва да вкарате панталона вътре или ида го пуснете над тях за разлика от ботушите.
  3. Надеждност. При ботите има по-малък шанс от счупване.

Правила при модата за зимни боти

Ботите вече са въплъщение на стил при жените и са важен елемент от себеизразяването им.

При изборът на боти за зимата през 2017 г. фокусът е върху материала и цвета.

И дори в най-тежките студени дни модни тенденции и красотата на обувките не трябва да бъде принесен в жертва за удобството. Винаги има начин да се балансират нещата.

Успех в избора дами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *