За какво да използваме старите палети в банята?

От край време станахме изключително находчиви и започнахме да се радваме на домашен декор и мебели, изработени в стил от нищо нещо. Банята е помещение, което съвсем не прави изключение в това отношение. Освен това, нека поставим въпроса по следния начин: защо да не използваме стари предмети и не обзавеждаме дома си с тях оптимално, като този подход така или иначе е толкова модерен напоследък? Правим го и ние! Ето ви, например, няколко страхотни идеи за старите палети, които идеи да използвате в своята скучна или не толкова функционална баня…

Ретро рафт за козметични аксесоари
Тези рафтове или дори цялата тоалетка за баня струват цяло състояние. Ако искате да са наистина красиви и да издържат на времето и на влагата, ще трябва наистина да се бръкнете по-надълбоко в джоба. Но ако имате стари палети и малко въображение, можете да си направите уникални поставки за четките за зъби и пастата, шампоаните и сапуните, а дори и да закачите едно огледало. И всичко това напълно безплатно!

Винтидж закачалка за вратата
Вместо, грозно да забивате пирони, на които да окачвате хавлиите преди баня и с това да повреждате излишно вратите, по-добре е да изработите цялостна Винтидж закачалка от палети. Реално, дори няма какво толкова да й работите. Само свържете няколко стари палети една в друга и си сложете кукички за окачване.

Шкаф за под мивката
Българинът много си обича тази мебел за баня и тя продължава да присъства в местния интериор. Затова, не се отказвайте и вие от нея, но пък я направете по-оригинално от обичайното. Изработете я от стари дървени палети и нанесете боя в стил остаряло дърво. Ефектът ще е уникален и много ще пасне и на старинна рамка за огледалото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *