За дамите плюс – макси мода

Макси модата за приятно закръглените дами се характеризира с голямо разнообразие както на видове, така и на модели. Каталозите на онлайн магазините са изпълнени с красиви и привлекателни предложения.

Разнообразни са предлаганите модели поли, рокли, панталони. Имате възможност да разгледате различните предложения и да си представите с кой ще изглеждате добре.

Предимството на онлайн магазините е в това, че избор на желаната дреха можете да направите само докато почивате. Не се налага да обикаляте по магазините и да губите ценно време.

Предложенията са разработени в различни модели, които са съобразени със структурата на тялото.

Макси модата е на ниво, защото в тази област работят вече много добри дизайнери.

Особено популярни са туниките и жилетките. Очарование на пищните дами предават удължените модели.

Туниката трябва да закрива най-широката линия на бедрата и тогава визуално силуета се удължава и изглежда елегантно.

Красиво изглежда комбинацията с дънки, панталон или пола. Ако добавите широк колан, ефекта ще е по-добър.

Жилетките се предлагат в максимално дълъг вариант. Добър вариант е тъмна жилетка върху светла блуза.

Закръглените дами са здрави и активни – кецове, тениски, тенис-поли, изобщо спортен екип трябва да се намира винаги под ръка.

Макси модата обръща особено внимание на джинсовото облекло. Различните съчетания между джинси, пола, яке правят дамите красиви и привлекателни.

Предлаганите модели са разнообразни, което дава възможност да се избере най-подходящия за съответната фигура.

По отношение на предлаганите рокли моделите се отличават с красиви щампи на цветя и цветни мотиви. За предпочитане са тези с малки и нежни щампи, както и с бродерия и дантела.

По отношение на цветовото решение макси модата е практически неограничена. Най-актуални са пастелните цветове. Вие можете да съчетаете няколко нюанса на един цвят.

Дамите трябва да комбинират дрехите така, че като цяло да се постига единство, да не се допуска нещо да е твърде ярко. Така вие най-фино ще предадете модерен романтичен стил.

За да разнообразите своя гардероб може да се възползвате от различни геометрични щампи и украшения. Линии и всякакви рисунки с вертикално направление предават стройност на фигурата.

Макси модата предлага разнообразие – за вас остава да изберете най-доброто и само да събирате оригинални комплименти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *