Етикетни принтери за различните видове бизнес

В наши дни съвременните принтери за етикети са високотехнологични устройства, които вършат отлична работа в много области. Съществуват различни модели които са предназначени за различните видове дейности. Те се различават по своята производителност и идват с разнообразни параметри на печат и размери. Сред всички тях промишлените принтери се считат за най-продуктивни. Нека видим какви видове етикетни принтери ще ни свършат най-добра работа в различните сфери на дейност.

Етикетни принтери подходящи за хранителни стоки, облекло, магазини за домашни потреби

Когато стоките са предварително опаковани, етикетите върху тях могат да бъдат тесни и да съдържат информация единствено като баркод и текст. Това важи за всички хранителни стоки или други продукти, при които срокът на годност е кратък. В този случай може да си закупите термичен принтер с разделителна способност 203 dpi и ширина на печат до 54-57 мм . Понякога обаче продуктът следва да се пази повече от половин година. В този случай по-добре да заложите на принтер за термичен трансфер на етикети със същите спецификации.

Етикетни принтери подходящи за офиси

Когато става дума за нуждите в офис, много подходящ би бил някой модел термотрансферен принтер, който е с ниска разделителна способност и тесен печат.

Етикетни принтери за онлайн магазини

Ако възнамерявате да ползвате принтера за онлайн магазин, то тогава най-вероятно се нуждаете от термичен принтер с тесен печат и разделителна способност на печат от 300 dpi. В случай, че текстът, който предстои да се отпечата е повече, може да се огледате за термичен принтер с по-широк печат.

Етикетни принтери за логистични компании

Там се използват етикети с информация за изпращач, получател, номер на поръчката, баркод и лого. Ето защо най-подходящ би бил принтер за термичен трансфер с широк печат и разделителна способност от 300 dpi.

Етикетни принтери за складове

Обикновено там се отпечатват големи тиражи, така че препоръчваме модели принтери с голям ресурс. Добра работа би свършил принтер с приличен капацитет, тесен печат и ниска разделителна способност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *