Дамските обувки на високи токчета през 2017 година

Всеки знае, че всички тенденции и новости, както и историята на човечеството се развива като спирала. Каквото е било на мода преди няколко десетилетия, се връща отново като тенденция, а това което е било от значение през изминалата година, отново ще се превърне в мода след да речем 10-20 години. Всяка година все повече и повече дизайнери идват с нови и интересни модели на дамски обувки, сари модели се усъвършенстват или се изобретява нещо ново.  Днес ще ви запознаем с дамските обувки на високи токчета, които ще са модерни през 2017 г.  година.

Модерните обувки на сезон „Есен-Зима“ 2017

През този сезон се предпочитат обувки, изработени от естествени материали – кожа и велур. Той е един от вашите зимни ботуши, трябва да се направи. Всяка стилна жена е длъжна да си купи оригинални боти на високи токчета – това си е класика и определено трябва да го имате във вашият гардероб.

Модерни дамски обувки на високи токчета на сезон „пролет-лято“ През 2017 г.,

Като говорим обаче за високи токчета с идването на пролетта, жените са насърчавани да купуват именно такива обувки и по-специално полуботи тип сандали с по-стабилна пета. Като цяло дебелите токчета са отново на мода, но не заменят изцяло елегатните класически високи токчета. Всички лъскавите списания са пълни с картини на обувки от крокодилска кожа в модата отново се върнаха заостреният нос и военният стил. През 2017 се дава предимство на удобство и лекота на носене за сметка на красотата, която понякога наистина изисква жертви карайки дамите да страдат, носейки красиви, но неудобни обувки. За това и повечето обувки са на дебели токове или платформи.

Все пак класическите високите токчета, които са също така и тънички си остават на мода. Дължина им през 2017 г. може да бъде толкова голяма, че малко хора могат да се задържат на тази височина – до 25 см! Предвид факта, че площта на петата, която е в контакт със земята  един кв. см, някои дизайнери предлагат решение – скрита платформа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *