Гранитогресни плочки за баня – тренд 2018

Качествата на гранитогреса са добре познати вече и на българския потребител. Различни модели, различни размери, различни ефекти, модели пригодени за баня, за кухня, за коридори, за външни настилки и т.н. Понеже помещението за банята е едно от най-трудните от гледна точка за дизайна, що се отнася до предложенията за гранитогрес за баня, ще предложим интересните идеи, които ще са водещи през цялата година.

Един от трендовете, който експертите предлагат е, тази година да изберете голям формат гранитогресни плочки за под и за стена, с много опростен визуален стил. Облицовката да продължи от пода към стените и да обхване цялото помещение, като тонът трябва да е среден, неутрален с много малко вариации по повърхността. Така ще създадете безвременно усещане в помещението и ще имате възможност за красиви съчетания с аксесоари и много декоративни елементи в помещението.

Гранитогресни плочки ефект цимент са един от най-възходящите трендове в последните години, така че не е изненада, че те ще са водещи и през 2018 г. Тяхната повърхност създава усещане за здравина и за дълготрайност, а дизайнерите предлагат страхотни решения и като финитури, които предават уют и съвременен блясък в интериора.

Състарени плочки, ефект реставрирани плочки, които продължават линията имитация на цимент, заедно с гранитогресни плочки ефект дърво ще са хит в банята през 2018. Принципно производителите предлагат плочките имитация на дърво за всекидневните пространства – хол, кухня, детска, дори спалня, но тази година ефект дърво във всичките му разновидности е отличен избор за банята.

Що се отнася до плочки за баня ефект металик, независимо дали става дума за гранитогрес или за фаянсови плочки, те се нанесоха като водещи още в началото на годината. В комбинация с големите размери на плочките, металическият ефект създава невероятно луксозно чувство, бляскава естетика и разбира се усещане за уникална баня.

Пазарът на плочки за баня винаги е динамичен, така че когато през година се очертаят по ясни тенденции в предложенията гранитогрес за баня, ще се постараем да направим по-детайлен поглед на актуалната ситуация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *