При паднал акумулатор, трябва ли ми пътна помощ?

Проблемът с изтощен акумулатор на превозното средство се решава чрез „зареждане“ от друга кола или зарядно устройство. Но ако акумулатора се повреди, решението е да замените автомобилната акумулатора на място – услуга, предоставена от нашата компания на пътна помощ.

Квалифицирани специалисти ще осигурят доставката и инсталирането на нова акумулатора и ако собственикът на превозното средство вече е закупил акумулатора, те ще я инсталират.

Кога трябва да се смени акумулатора?

Трябва да смените акумулатора на колата, ако:

 • Завършване на експлоатационния живот, посочен от производителя на акумулатора. Информацията се намира на опаковката или кутията на акумулатора.
 • Намаляването на напрежението на клемите на източника е един от признаците за предстояща неизправност.
 • Постоянно появяващи се проблеми със стартирането на двигателя – колата не стартира за първи път, дори при високи температури на околната среда.
 • Физическо увреждане на източника, чието тяло е деформирано. Тази ситуация обикновено се причинява от замръзване.

Появата на какъвто и да е знак води до необходимостта от спешна смяна на акумулатора. Поради мерки, които не са предприети навреме за отстраняване на проблема, акумулатора може да спре собственика на пътя, когато спира.

Като поръча подмяна на акумулатора на място, собственикът на автомобила ще може да използва колата възможно най-скоро.

Цената зависи от дизайнерските характеристики на конкретна марка автомобил и в резултат на това сложността на процедурата за подмяна.

Какво е включено в услугата за подмяна на акумулатора?

 • Доставка на акумулатора
 • Премахване на терминали и премахване на тях
 • Демонтаж на старата акумулатора, инсталиране на нова
 • Проверка на състоянието на електрическите системи на автомобила

Предимствата от избора на нашата услуга за смяна на автомобилни батерии на място са:

Възможността за избягване на грешки при самостоятелна подмяна на акумулатора – повреда на електрониката, късо съединение, изтриване на съдържанието на контролните блокове.

Обаждане на специалисти по всяко време. Доставката и подмяната на акумулатора се извършват денонощно, седем дни в седмицата.

Мястото на покупка се избира от клиента.

Не е необходимо да контактувате с електролитни пари и да купувате инструмент за подмяна на акумулатора.

Достъпни цени за предоставяната услуга и отстъпки.

Към официалната гаранция на акумулатора от производителя, нашата се добавя към инсталацията. За да спестите от услугата и да не се притеснявате за изхвърлянето на стария източник, можете да го дадете на специалистите на компанията, след като сте получили отстъпка.

Понякога е опасно да оставите колата си без надзор на улицата, въпреки че алармата е инсталирана. Престъпниците със завидна честота не крадат автомобил, а крадат компоненти, включително колела.

За да ги защитят, шофьорите инсталират брави – болтове или гайки, които трудно се развиват без специален инструмент поради специалната структура на гнездата си.

 

Какво предлагаме с услугите на пътна помощ:

 • спешно посещение при клиента 24 часа в денонощието;
 • точно и бързо премахване на тайни от всякаква сложност;
 • премахване на брави от джантите на BMW с помощта на специални комплекти ключове;
 • гаранция срещу всякакви щети по време на процеса на премахване;
 • ниските цени за услугата са наистина евтини
 • Премахване на ключалката в София

Премахване на брави от колела в София

Абсолютно всеки шофьор може да свали ключалката от колелото, ако има уникална приставка – глава за ключ, направена специално за тази ключалка. При наличие на такъв обект остава само да развиете ключалката и да свалите колелото. Ако обаче главата е загубена или повредена, възниква проблем.

Възможно е болтът да е заврял или собственикът на автомобила случайно да е откъснал конеца, опитвайки се да премахне ключалките от колелата с прекалено голяма сила. Какъвто и да е случаят, последващите опити на шофьора самостоятелно да се отърват от болта на колелото с тайната глава могат само да влошат ситуацията.

Нашите специалисти многократно са премахвали ключалките от колелата и имат съответната квалификация и в резултат на това необходимите знания.

Ако имате някакви проблеми с премахването на ключалката, не забравяйте да се обадите на компетентен механик, който ще реши проблема безопасно и професионално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *